maandag, mei 26, 2008

BNCP Banenmarkt: stagiaires of starters

Waar ben je? Jij met vastberaden telefoonstem, opgeruimd karakter, open vizier en een passie voor evenementen en belevingsmarketing. Je bent een natuurtalent op organisatiegebied en projectmanagement: ideeën, overzicht en controle. Dat is jouw ding en daarom zoek ik je.

Je werkt in een klein team in het leukste en lekkerste souterrain van Amsterdam, achter de Nieuwmarkt. Vlakbij de kroegen, de hoeren en CS. Twee tot vier dagen per week van een uurtje of 10 tot 18.00uur. Je ondersteunt in de organisatie van verschillende projecten die de afgelopen tijd zijn binnengehaald variërend van bedrijfsevenementen, guerilla acties tot culturele events en (overdekt) modder glijden op de festivals: creatief meedenken, offertes opvragen, administratief de baas zijn en zelf initiërend kunnen werken. Je spreekt ABN, je bankiert bij de Postbank en je bent fan van de Rabo-wielerploeg.

Voldoe je aan deze voorwaarden, dan kan je morgen beginnen. Twijfel je enigszins, reageer dan niet. Denk je, ik maak ergens een kans; stuur dan je motivatie naar bas@bncp.nl zodat jij vanaf juni bij ons aan de bak kan.

Geen opmerkingen: