vrijdag, juni 08, 2007

Wie pakt Derk van achteren?

Heb je een hekel aan kamperen? Dan moet je absoluut naar het leukste evenement van Rotterdam: CampingRotterdam!, een initiatief van ex-creatieven, Illegale Bingo vandalen en concept-poepers Rudolf&Roedolf. Kamperen in een leen-tent midden op het enige stukje groen van de stad en pal aan de Maas en dan met alles wat de Parade nog niet had bedacht in de afgelopen 25 jaar.

Hoogtepunt van de week is het NK Achteruitlopen. 64 mannen en vrouwen worden gezocht voor de 88 meter sprint op zondag 8 juli 2007 op het Noordereiland. Je wint niet alleen eeuwige roem en een wisselbeker, de grote uitdaging is om Derk de Boer te verslaan. Derk is 53 jaar, bio chemicus van beroep en al 26 jaar Nederlands Kampioen Achteruitlopen op de 88 meter sprint. Derk leeft voor het Achteruitlopen, al zijn vrije tijd wordt besteed aan Achteruitlopen, of het nu om 88 meter sprint gaat of om langere afstanden. Derk is Achteruitlopen. Zijn huis hangt vol met spiegels, zodat hij altijd kan kijken wat er voor hem afspeelt.
Kortom, meld je aan, schrijf je in, het kost slechts 5 euries en je nek. Zijn wij benieuwd wie dit jaar Derk van achteren pakt...
Update: van veel concurrentie zal Derk geen last hebben...
Update 2: het illegale interview met Derk:

Geen opmerkingen: