maandag, juni 04, 2007

Weet je nog een zaaltje?

Een veel gestelde vraag. Op de meest onhandige momenten. Moet je maar niet in evenementenland werken, heb ik mezelf wel eens verweten. Marijke Krabbenbos heeft handig ingespeeld op deze informatie behoefte en er meteen werk van gemaakt: een website met alleen maar zaaltjes en locaties voor de kleine presentatie, borrel, bijeenkomst, feest of presentatie. Marijke: "Ik wil juist de wat kleinere, bijzondere zaaltjes bij elkaar brengen; de zaaltjes die je niet via Google of grote commerciële locatiesites vindt. De locaties die zaalverhuur niet als primaire business hebben."

Het uitgangspunt van de site is "voor en door gebruikers", dus iedereen kan zaaltjes aanleveren en recensies over de bezochte zaaltjes schrijven. Deze info wordt gecheckt en geredigeerd en gaat dan pas online.

Weet je nog een zaaltje dat er niet op staat? Stuur de tip door naar Zaaltjes Zoeker en Marijke zorgt voor de rest. Wist je bijvoorbeeld dat je in hartje Jordaan (Westerstraat) een heel leuk Atelier zit waar je met 150 man terecht kan? Mijn tip: De Kleine Werf (foto).

Geen opmerkingen: