donderdag, juni 07, 2007

Sensueel prikkelend circus Zimbrabim

Gisteravond was de opening van Circus Nomadome; een mobiel theater in een gekraakte loods in de Houthavens van Amsterdam. Met in die loods een reusachtige handgemaakte dome waarin je workshops Tango, Capoeira, Acrobatiek en Flamengo kunt volgen. En waar vrijdag en zaterdag a.s. (en volgende week nog een keer maar dan naast het Noorderlicht in Noord) het sensuele nachtcircus Zimbrabim plaatsvindt: een avond in de sferen van een ouderwetse nachtclub, 16 dansers en u als enige mede-danser, jazz/blues en zigeunermuziek met prikkelende intermezzo's met de figuren van de menukaart. Deze vernieuwde show zoekt de grenzen op tussen de realiteit en illusie en is een unieke totaal belevenis.

Zimbrabim zet dan ook een theaterspektakel neer dat een reactie is op het reguliere uitgaansleven en op het ontbreken van en 'bohemienne cultuur' in Nederland.

Als u houdt van vernieuwende, creatieve en inspirerend theater en cultureel vermaak, en u bent bestand tegen de ongewassen haren van menig kunstenaar en kraker, dan is dit de absolute Juni-tip.

Geen opmerkingen: