woensdag, september 19, 2007

Nieuwe hits op Robodock

Jazeker! Vuur, staal, water en olie komen vanaf vandaag (t/m zaterdagnacht laat) weer samen op de NDSM-werf tijdens het Robodock-festival. Dat moet je echt een keer gezien hebben in je leven. En laat je niet verleiden tot doem gedachten: mensen met ongewassen lange haren en olie in het gezicht kunnen best heel lief en aardig zijn.

Schoon en fris gewassen, maar met steeds meer sterallures zijn de Heren van HOTEL; de mutliculti rock en pop band die deze week met stip binnen is gekomen in de Top 100 van de NDSM-werf: a.s. zaterdag (om 19.30 uur) knallen ze gasvlammen uit het hoofdpodium van Robodock en in oktober openen ze officieel De Kunstad op dezelfde werf. Vergeet ik bijna dat ze ook nog iets illegaals op 5 oktober daar doen, maar dat moet nog even stil blijven.

De CD ligt bijna in de winkel; een voorproefje met 5 nummers is nu al te koop voor een tientje. Doen! Je relatie(s) wordt er weer een stuk vrolijker van.

En als je eenmaal lekker bent ingedanst, toppen we deze wilde zaterdag af met een explosief optreden van Carlos Valdes, DJ Renzo en een live optreden van The Beamers in cafe Het Noorderlicht. Das om de hoek, dus handig. Tot daar en dan.

Geen opmerkingen: