dinsdag, september 04, 2007

Organisch netwerken in de vrije natuur

Stel je voor: ver weg in de dichtbezaaide bossen van Drenthe vind je een knus kampementje van tipi's, yurts, alu-tenten en een grote cirsustent. Plaats daarin 250 openminded mensen van divers pluimage, gratis workshops die variëren van 'Een Schop onder je Kont' tot 'Leer eens Nee zeggen' en van 'Brainwaven over Web 2.0-toepassingen' tot 'Bloggen over je Persoonlijke Branding' om vervolgens via de theatersportleer en de poweryogadans aan te sluiten bij het kampvuur in het avonduur.

In de weide omgeving daarvan zet je je tent of brandweerwagen neer, je betaalt 50 euries voor het geheel (kamperen & workshops) en voor een fooi krijg je uit de kunst geprepareerd biologisch voedsel toegediend. Welkom bij het Natural Networking Festival.

Dit is de beste, meest relaxte en mooiste omgeving om nieuwe mensen te ontmoeten, je te laten inspireren, jezelf en anderen te verrijken en bovenal om te genieten van al het moois wat wordt gegeven, aangeboden en gemaakt. En geef, biedt en maak vooral ook terug... Nog niet overtuigd? Kom maar even sneakpreviewen dan...

Meld je snel aan want er zijn nog maar 24 plekken. Het begint morgen al en duurt tot zondag a.s.

Geen opmerkingen: