maandag, september 17, 2007

Hoe media misleiden en worden misleid

De derde avond (morgenavond) van Docs at the Docks heeft een onthullende documentaire en vier sterke gasten.
Voorafgaand aan de documentaire zal Daan de Wit een gesprek voeren met de hoogleraar internationale communicatie Cees Hamelink, hij was de media-adviseur van toenmalig VN-baas Kofi Annan. Tevens aanwezig de kritische en controversiële programmamakers Robbie Muntz en Paul Jan van de Wint. Volkskrantjournalist Sacha Kester neemt deel aan de discussie naar aanleiding van het verschijnen van haar boek over haar jaren als correspondent in India, Pakistan en Afghanistan voor de Volkskrant, TweeVandaag en het Journaal.

Tijdens de tweede helft van de avond wordt de documentaire Buying the War (Bill Moyers, PBS) vertoond. Daarin vertellen betrokken journalisten hoe zij werden misleid en het publiek misleidden in aanloop naar de oorlog met Irak.
Bijdragen zijn te verwachten van de Koerdisch-Nederlandse dichter Amin, DJ Zoë Noa, Spoken Word-artiest U.N.O.M, VJ Frank de Voorde, Spitscolumnist Han Santé en Iranjournalist Eefje Blankenvoort.

Reserveren
is aan te raden. Dinsdag 18 september 2007 - Deur open: 19.30 uur - Aanvang: 20.00 uur - Pont pakken om 19.15 uur vanaf CS richting NDSM.

Geen opmerkingen: