vrijdag, december 12, 2008

(Ongevraagde) Ingezonden Emails

SPAM, wie kent het niet? Iedereen, want SPAM staat namelijk voor Spiced Ham, ingeblikte gekookte ham afkomstig uit Engeland en waar Monthy Python (zie hieronder) in de jaren 70 al furore mee maakte door cynisch te verwijzen naar de Spam-sluikreclame op tv. En met SPAM, komt een SPAM-filter en daardoor weer gemiste SPAM en daarmee kan je dan weer een leuk stukkie mee vullen! Gelukkig kent SPAM ook positieve kanten: het zou taboedoorbrekend werken (Viagra en Opblaaspoppen) en men wordt genoodzaakt een betere beveiligingssysteem op computers toe te passen. Nou, SPAM, bedankt. Terug naar hetgeen u en ik eigenlijk miste, door SPAM:

Deze week in de Inbox 'Ongevraagde Ingezonden Emails':

Met stip op 1: De Home Karoake Set: nu ook thuis met je vrienden gratis voor je PC-scherm! Accountje aanmaken en Last Christmas van Wham is all (up) yours.
Nr. 2: Gratis boekingstip van het Boekingsburo.nl: 3 minderjarige meisjes (Lisa, Amy & Shelley) die het Junior Songfestival hebben gewonnen en u (en uw kind) de komende weken gaan verblijden met hun 'Power of Christmas'. Hieronder kunt u meedeinen, boeken doet u hierrr.
Nr. 3: De aller dikste vakantie villa's: wegens het rondneuzen naar een eigen vakantievilla worden we nu gestalkt door websites die denken dat we met hun zaken gaan doen. =Ik moet zeggen, je gaat bijna twijfelen aan de inmiddels gekozen villa.
En wat lafjes op nummer 4: Een ietwat persoonlijk mailtje van de voormalige booker van illusioniste Sittah waarin hij aankondigt een illusie rijker (of armer?) te zijn aangezien de financiële man achter Sittah hem een oor heeft aangenaaid: "Door middel van deze e-mail wil ik laten weten niet langer verantwoordelijk te zijn voor het management en de boekingen van illusioniste Sittah.
Cruciale reden voor dit besluit zijn de uitermate onplezierige ervaringen met de persoon die de financiële zaken van Sittah voor zijn rekening neemt. De act van Sittah is van wereldklasse en wellicht de allerbeste illusie show. Dat is zeker het geval bij de nieuwste show, Sittah’s Angels."
Was getekend, Maarten van Droffelaar.
Tot slot nr. 5: alle doorstuur-crap die via Hyves en mail terecht komt, maar waar ik - in tegenstelling tot 1 t/m 4 GEEN reclame voor ga maken.

Fijn weekend en succes met uw SPAM!

We want SPAM by Monthy Python:



Kinderen voor Kinderen, maar dan anders:

Geen opmerkingen: