maandag, september 08, 2008

De Muziek Repliek van....

Deze week in Muziek Repliek:

De Band HOTEL is na 3 jaar smeden en kneden op woonboten en eilanden klaar met hun meesterstukje: a.s. donderdag (11/9) wordt in Paradiso hun 1e CD gepresenteerd. Maar dan op USB-stick. Met films, foto's en flamboyante vrouwen. Na hits als Capoeira, FoolFool en Baghdad durven de doorgewinterde muzikanten hun diamant nu officieel aan het publiek te tonen. Voor 7 piekies hoor en beleef je muziek die je ... . Precies. Kom en ervaar maar. Zie je om 19.55 uur, Fool!

En dan nu de reclame...

Stem op Nadine! Ze is zo ... zoals zichzelf. Rebel Music verleende haar (hun) medewerking aan de totstandkoming van de opvolgster van Anouk en wordt nu al door reclame en hitparaden gedragen: Eerst horen? Klik maar op haar.


* RebelMusic tune * Deze reclame werd mede mogelijk gemaakt door RebelMusic.


Welkom terug bij Muziek Repliek:


Tot slot van deze aflevering willen we u attent maken op een leuk zaterdaguitje a.s. zaterdag ergens tussen 13.00 en 23.00uur. In en rondom de Czaar Peterstraat vindt deze ene dag het Upperground Festival plaats waar ondernemende creativiteit centraal staat. Of het nou om live muziek, film, mode, eten of spelen gaat; studenten, ondernemers, bands en kunstenaars presenteren u geheel gratis hun meest diverse kunstwerken.

Geen opmerkingen: