dinsdag, juli 22, 2008

Fiat neemt PC Hooftstraat over

Maandagochtend 07.30 uur: 10 chauffeurs, 4 actrices en een productieteam van CCCP & BNCP verzamelen zich bij Museumplein QPark in A'dam. Opdracht: creëer de grootste openlucht showroom van Nederland. Maandagmiddag 15.00 uur: F1-commentator Olav Mol parkeert (feilloos) de laatste Fiat in op het moment dat een pedante medewerker van Oger in een Italiaans maatpak vriendelijk doch steng komt vragen hoe lang ALLE parkeerplaatsen in de PC gevuld blijven met die Italiaanse 'Chroom' auto?!

Het straatbeeld is anders dan vanochtend of gister: waar je ook kijkt zie je een en dezelfde auto staan, achter mekaar en links en rechts van de straat. Fietsers kijken verbaast op, wandelaars kijken in en rondom de auto's en automobilisten die niet anders dan normaal geërgerd rondjes rijden (of is dat normaal in de PC...?) en bij het 2e rondje door onze Fiat Frauen aangesproken worden of ze misschien gebruik willen maken van de gratis Valet Parking? En dat deden met name de dames in hun Porsche Cayenne maar al te graag. Slechts een enkeling had moeite met deze straat- en klantvriendelijke actie van Fiat: "Ik hoef alleen maar even mijn lunsj te halen hier bij de traiteur hoirrrrr en het regent pijpenstelen, waar moet ik in hemelsnaam parkeren..?!"

De actie verscheen de volgende dag in Het Parool, De Telegraaf, Financieel Dagblad, Quotenet, diverse autobladen en weblogs en eventportal HighProfile.nl

Geen opmerkingen: