donderdag, maart 27, 2008

Grootste bedrijfsuitje van start

Vanaf vrijdag 28 maart zal BNCP met al haar (1000) werknemers (2000 met partner) middels 35 charters naar het zonovergoten Ibiza vliegen om aldaar te genieten van een welverdiende vakantie. Alles is op het Spaanse eiland in werking gesteld om het grootste bedrijfsuitje ooit in goede banen te leiden. Discotheken zijn afgehuurd voor 2 bedrijfsfeesten in week 1 en week 2, iedereen wordt verspreid over 165 villa's met eigen zwembad en krijgt men 500 huurbusjes om uit te blazen en te genieten van alle succesvolle projecten van de afgelopen jaren. Directeur Bas Nadorp: "Kijk, je kunt ze wel 3 jaar lang uitknijpen en ze afdoen met een blommetje van de pomp eens in de 2 jaar, maar dat werkt dus niet...meer. Dat merkte ik toen ik laatst voor het eerst met mijn personeel sprak...en toen heb ik meteen aan de bel getrokken."

Alle medewerkers zijn razend enthousiast. Financieel directeur P. van de Egels: "Bas eiste zelfs dat de telefoniste en de schoonmaaksters meegingen. Nou, dat zie je zelfs op het reclamefestival in Cannes niet! We vliegen zelfs halal vlees in om aan alle wensen te voldoen."

Dat er niemand op de zaak (het riante 18e eeuwse grachtenpand aan de Recht Boomssloot te Amsterdam) zit om de honneurs waar te nemen, is geen probleem. Bas: "We hebben onze opdrachtgevers keurig ingelicht, maar bovenal ben ik van mening dat je als creatief dienstverlener zelf af en toe ook 'op zwart' mag. Wij hebben altijd begrip voor onze klanten als er last-minute voor hun vakantie iets opgeleverd moet worden, dan kunnen ze nu vast ook begrijpen dat wij even 2 weekjes ertussen uit knijpen."

BNCP organiseert normaliter zelf dit soort mega-projecten, maar voor hun eigen vakantie hebben ze de hulp ingeroepen van event-specialiste Madelene Spaan en communicatiebureau Van Mechelen om alles in goede banen te leiden. Dus mocht er nu echt brand uitbreken, kan men zich nog altijd tot hen wenden.

Vanaf maandag 14 april staat reclame- en evenementenbureau BNCP weer voor u klaar.

1 opmerking:

Anoniem zei

Nee maar... de kogel is door de kerk!
En met wàt voor een knal!!!

Idd, als je het dan toch doet, doe het dan goed...
ENJOY!

Kus Nance

P.s. beloof me 1 ding... NIET uit de hangmat komen!