woensdag, januari 02, 2008

Stem op je favoriete nieuwe tijdschrift

Vandaag is de officiële kick-off van de Bruna PublieksPrijs 2008: voor het vierde achtereenvolgende jaar kunnen lezers van tijdschriften vanaf vandaag hun stem uitbrengen op het beste nieuwe tijdschrift van Nederland. De nominaties voor de Bruna PublieksPrijs 2008 zijn inmiddels bekend.

De in totaal tien genomineerde tijdschriften zijn: Grazia, Gala, Wetenschap in Beeld, Delicious, Mind Magazine, Catherine, Duck Out, Weekend Royalty, Yoga Magazine en Hollands Diep.

Organisatoren Bruna en tijdschriftendistributeur Aldipress willen met dit initiatief nieuwe tijdschriften extra onder de aandacht brengen. Vorig jaar zijn er vooral nieuwe special interest bladen op de markt gekomen. Dit jaar wordt getypeerd door nieuwe tijdschriften die zich met name richten op een brede groep lezers, zoals bijvoorbeeld Grazia en Catherine. Deze bladen hebben meteen een stevige positie veroverd op de markt.

Woensdag 19 maart a.s. vindt in Amsterdam de uitreiking plaats. Stemmen kun je hierrrr. De organisatie is in handen van Bas Nadorp (BNCP) en Corne van Mechelen (VMC), in opdracht van Bruna en Aldipress.

Geen opmerkingen: