vrijdag, februari 27, 2009

Vliegtuigcrash: populair als bedrijfsuitje

Een betere timing is er niet: net nu we deze week met zijn allen naar een vliegtuig in een Hollands weiland hebben zitten kijken, komt Britsh Airways met het bericht dat 'met zijn allen neerstorten' helemaal de bom is! Fuck Paintball, let's go down!
Een heuse 737 (dezelfde als in ons beroemde weiland) is op een mobiel platform gemonteerd en maakt vlak na de 'start' een enorme duikvlucht, gaan de lichten uit en vult de ruimte zich met dikke rook waardoor iedereen gillend en rennend naar de nooduitgang vlucht.

Volgens British Airways is de attractie serieus bedoeld als teambuilding. "De meeste bedrijven nemen deel aan de cursus om het groepsgevoel tussen werknemers te versterken", aldus organisator Andy Clubb.

Het wordt ook als een veiligheidsoefening gezien. "De adrenaline zorgt ervoor dat mensen samen een band opbouwen, omdat ze door een stressvolle periode gaan." British Airways zou 350 boekingen binnen hebben.

Ik weet nog wel een onderzeeboot voor de NDSM-werf te liggen; meld je aan als bedrijf of met je afdeling Sales en we gaan 'de ik-eerst-mentaliteit' bij iedereen checken door middel van een enkeltje IJ-bodem. Aanmelden kan hier!

1 opmerking:

Anoniem zei

ik voel een reis opkomen.

Corné