woensdag, juli 04, 2007

Presentatie nieuw documentaire festival

Maandag 9 juli a.s. is het zover: dan trappen we af met de presentatie van een nieuw documentaire- festival op de NDSM-werf in 020-Noord: DOCS at the DOCKS. Een serie van 5 documentaire-avonden met docu's die je wakker schudden en oogkleppen zullen verwijderen.

Centraal staan onderwerpen en invalshoeken die in de reguliere media niet of nauwelijks aan bod komen. De documentaires zijn feitelijk, journalistiek, confronterend, onderzoekend en onthullend. Met een prikkelend en informatief randprogramma waaronder een uitgebreid interview na afloop van de film, worden de thema’s van de verschillende avonden verder uitgediept.

Na een eerste serie van vijf avonden volgt een tweede serie in 2008 waarbij de nadruk wordt gelegd op alternatieven en oplossingen bij de onderwerpen die tot dan toe centraal hebben gestaan tijdens de eerste vijf avonden in 2007.

Ondanks dat het organiserend team groot is en onbaatzuchtig dit project van de grond tilt, zijn we toch nog op zoek naar vrienden, bekenden, mogelijke sponsoren en donateurs die op hun manier een bijdrage willen leveren om dit initiatief mogelijk te maken. Bij voorkeur in harde pecunia.

Mocht je geïnteresseerd zijn of een filantropische oom hebben die harder begint te rennen als hij over dit soort projecten hoort, kom dan langs en neem hem mee a.s maandag. Vanaf 20.00 uur heten we jullie met een lekker drankje en hapje van harte welkom in een wel zeer unieke en eenmalige locatie op de helling van de werf.

Geen opmerkingen: